Hajde da vam napravimo sajt koji zapravo dovodi kupce

Pomažem preduzetnicima (baš kao što ste vi!) da postave prodajnu infrastrukturu koja kupce dovodi ka vama, umesto da vi tragate za njima. Prodaja počinje za 90 dana ili manje. U supotnom vraćam celokupan iznos + lično radim sa vama dok ne dođete do prvih prodaja.

Sve pohvale za Mihaila : ) Sajt je odrađen u dogovorenom roku, sve želje su ispunjene, čak i neke stvari koje sam tražio su bolje ispale na njegovu preporuku! Sajt moderan, vrhunski, jednostavan. Lako smo se sve dogovorili, cena za ovu vrstu usluge veoma povoljna : ) Sve u svemu sigurno ćemo i dalje da sarađujemo! Sve najbolje : )

Darko

kafashop.rs

Zaista osvežavajuća komunikacija u moru jednoličnih kupoprodaja. Sve vreme saradnje nije bilo nikakvog pritiska ni u vezi finansija ni roka. Svaki dogovor je bio moguć i krajnji produkt je odličan. Hvala Mihailo na divnoj saradnji.

Danijel Danevic

gingo.rs

obratite pažnju

Znam da na papiru sve izgleda lako. Postavite sajt, dodate proizvode ili usluge, klijenti dolaze a vi stavljate profit u džep!

Ali u realnosti...

To je zato što...

Najveći broj agencija može da vam napravi sajt. I to lep, brz i funkcionalan sajt. Tu nema nikakvog sporenja. Ali isto tako, najveći broj agencija ne zna kako da napravi profitabilan sajt.

To je potpuno druga kategorija. Profitabilnost nema nikakve veze sa dizajnom ili kodiranjem. To je druga strana online poslovanja. 

Verovatno se čuli za izraze UI i UX. Sve agencije ih koriste. Dizajn intefejsa, optimizacija korističkog iskustva, šta već ne. Kod mene je fokus na dizajnu prodajnog procesa, na infrastrukturi koja neprestano radi u pozadini i koja posetioce sajta pretvara u kupce.

Posedovanje sajta nije isto što i online poslovanje. Ako želite sajt kao virtuelnu vizit kartu koja samo stoji, ovo nije za vas. To, uzgred budi rečeno nije ništa loše, čak mogu i da vas uputim ka ljudima koji to dobro rade. Ali ovaj program služi za one koji hoće da izvuku maksimalne potencijale iz online prisustva.

Ovo je činjenica koja mi se mnogo puta nametnula u prethodnih 7 godina. Kada ste preduzetnik, vodite ili hoćete da razvijate svoj posao, vi ste motor, gorivo i upravljački sistem svog poslovanja. To je odgovornost od koje ne može da se pobegne.

Ne možete da platite “tamo nekom” i da vam on završi to. Morate da se (mentalno) investirate u proces, savladate rukovanje sajtom i online prodajom i onda kreće prava stvar. Razumete mehanizme, razumete kako dolazite do kupaca, kojim tonom da im se obraćate. 

Razumete šta prolazi i zašto prolazi. Onda vidite kako da nešto poboljšate. Pa malo uprskate, i to je okej. Ali ste tu. Vi ste za volanom. Na početku je malo nezgodno i teško, znam… Ali, šta na kraju krajeva nije teško na početku.

Moja uloga u ovome je sasvim jednostavna. Želim da vam dam SVE, ali ama baš sve što je potrebno da napravite online posao koji kida.

Želim da za vas budem ono što je Alferd za Betmena. Postavljam vam celokupnu prodajnu infrastrukturu, sve ono što je tehnološki teško (a malo i dosadno), opremam vas znanjima i strategijama koje su potrebne da uspete i dajem vam vetar u leđa.

Onda vi nastupate. Imate i sajt, i analitike, i prodajne kanale i tehnike i mnogo fora i fazona koje sam pokupio za sve ove godine. Sve upakovano na jednom mestu. Na vama je samo da krenete. 

Dobijate ceo ratni plan. Sve, korak po korak. Postavljamo jednu dobru i zdravu priču na noge za 90 dana ili manje. 

Ali, ako niste spremni da mrdnete prstom, ovo nije za vas. Moraćete da se investirate. Nećete da pravite sajt i da povezujete sve marketing sisteme. To je 100% moje. Rekoh, sve tehnički teško i dosadno preuzimam na sebe. 

Na vama je samo da krenete da vozite celu ovu mašinu. U prvoj fazi će to da bude učenje. Pokazaću vam kako da “špijunirate” konkurenciju i skidate dobre fazone. U drugoj ćete da naučite kako da pišete ubedljivu online ponudu, u trećoj kako da osmislite kratke prodajne tekstove. Spisak se nastavlja.. 

Sve je isplanirano i spremno za akciju. Šta su preduslovi? Da imate nešto što prodajete (proizvod ili uslugu) i da imate dobru volju i spremnost za rad. To je to. 

Iako neću da se mešam u to šta radite, daću vam neke vežbe i fazone kroz koje možete da prođete kako biste maksimalizovali profit koji dobijate na svakoj prodaji. Tako da da, biće i takvog materijala.

PAKETI SARADNJE

Pripremio sam četiri paketa i oblika saradnje, tako da možete da nađete baš pravu stvar za ono što vam treba

Evo ukratko o svakom paketu, da vidite šta postoji, a onda možete da pročitate više o svakom posebno.

Prva tri paketa su dostupna bilo da prodajete usluge ili proizvode (dakle, sa online shopom ili bez).

Četvrti “mini” paket je specijalizovan samo za usluge.

Paket broj 1 – Ceo prodajni sistem (sajt + svi alati) sa manjim uključivanjem sa moje strane. Cena 300 eura

Paket broj 2 – Sve iz paketa jedan ali sa više individualnog 1 na 1 rada. Cena 450 eura

Paket broj 3 – Najviši oblik saranje sa puno angažmana sa moje strane (ovde primam samo nekolicinu ljudi mesčno i nije otvoren za sve). Cena 1250e

Paket broj 4 – Jednostračini prodajni kanal za one koji se bave usluguma, ne prodajom stvari. Cena 150 eura.